Τι είναι τα PayMaster Rooms?

  • 8 views
  • May 24, 2024

Τα δωμάτια paymaster είναι βοηθητικά – εικονικά δωμάτια τα οποία προστίθενται από προεπιλογή, από την ομάδα του RoomRack PMS κατά το set up, του κάθε καταλύματος.

? Συνήθως θα βρείτε 3 από αυτά στο πλάνο σας – στο τέλος της σελίδας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε παραπάνω paymaster δωμάτια ή θέλετε να απενεργοποιηθούν, επικοινωνείτε μαζί μας, για επεξεργασία του αιτήματος σας.

 

Που μπορούν να σας χρησιμεύσουν;

  1. Βοηθούν στη διαδικασία ανάθεσης δωματίων. Για παράδειγμα – έστω ότι το πλάνο σας είναι γεμάτο και θέλετε να πάτε την κράτηση Α από το δωμάτιο 3 στο δωμάτιο 5, όμως το 5 είναι κατειλημμένο με την κράτηση Β. Η λύση μέσω paymaster είναι η εξής: Μεταφέρετε την κράτηση Β σε ένα paymaster. Τοποθετείτε την κράτηση Α στο δωμάτιο 5. Μεταφέρετε την κράτηση Β από το paymaster στο δωμάτιο 3. Προσοχή σε πιθανές αλλαγές στους τιμοκαταλόγους.
  2. Ελευθερώνουν το δωμάτιο. Έστω ότι μια κράτηση Α δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον πελάτη ή δεν έχετε σκεφτεί ακόμα εσείς στο κατάλυμα, ποιο δωμάτιο θα δώσετε, για να μην ξεχάσετε λοιπόν να την δημιουργήσετε και για  να μην κλείσετε κάποια διαθεσιμότητα που δεν θέλετε,  μπορείτε να τη φτιάξετε πάνω σε ένα Paymaster δωμάτιο και όταν θελήσετε να την αναθέσετε εκεί που επιθυμείτε.
  3. Βοηθούν στα debitor payment πελατών. Ας πούμε ότι στην κράτηση Α μένει ο loyal πελάτης τάδε, ο οποίος σας λέει ότι θα πληρώσει για τη διαμονή του αφού φύγει. Το πρώτο βήμα είναι να κάνετε debitor payment. Το δεύτερο προαιρετικά, είναι να εκμεταλλευτείτε τα paymaster και να μεταφέρετε εκεί την κράτηση του αφού φύγει. Πώς σας βοηθάει αυτό; Εφόσον είναι σε paymaster, μπορείτε να αφήσετε την κράτηση χωρίς check out και έτσι να λειτουργήσει αυτό ως υπενθύμιση για την ιδιαιτερότητα αυτής της πληρωμής.

 

Προσοχή:  Καλό είναι, να μην εκδίδονται παραστατικά που διαβιβάζονται στην ΑΑΔΕ μέσα σε αυτά τα δωμάτια, καθώς δεν αποτελούν φυσικά δωμάτια του καταλύματος και η χρήση τους είναι καθαρά βοηθητική, για να παρκάρονται μόνο κρατήσεις που υπάρχει κάποια εκκρεμότητα.