Ενημέρωση τιμών μέσω του PMS σε 2way διασύνδεση

  • 11 views
  • May 23, 2024
Ενημέρωση συστημάτων σε 2way διασύνδεση

Έχοντας αμφίδρομη σύνδεση μπορείτε να κάνετε αλλαγές σε σχέση με τιμές και διαθεσιμότητα τόσο απο το PMS σας, όσο και απο την μηχανή κρατήσεων σας – channel manager. Η διαφορά τους είναι, πως οι αλλαγές που γίνονται μέσα απο το PMS στέλνονται πιο γρήγορα στο channel manager απο ότι το αντίστροφο.

 

Αλλαγές τιμών απο το PMS

Μπορείτε να αλλάζετε τις τιμές του καταλύματος σας μέσω του PMS και να ενημερώνεται το channel manager άμεσα χωρίς μεγάλες χρονικές καθυστερήσεις, αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

1. Μεταβείτε : Διαχείριση -> Τιμές και διαθεσιμότητα -> Τιμές και διαθεσιμότητα

 

2. Επιλέγετε τις ημερομηνίες που θέλετε να αλλάξετε τιμές και στη συνέχεια μαρκάρετε τον τύπο δωματίου και τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν, κλικάροντας και σέρνοντας το ποντίκι προς τα δεξιά έτσι ώστε να επιλεχθούν οι ημερομηνίες.

 

3.  Στον πίνακα που θα εμφανιστεί στα δεξιά σας συμπληρώνετε τις τιμές και πατάτε αποθήκευση.

Οι τιμές θα ενημερωθούν μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Για λεπτομερέστερες οδηγίες σχετικά με αλλαγή τιμών και διαθεσιμότητας κάντε κλικ εδώ.

 

Αλλαγές τιμών από Channel Manager

Σε περίπτωση που αλλάζετε τις τιμές σας από τον channel manager, θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι η ενημέρωση τιμών στο Pms θα γίνεται κάθε 8 ώρες λόγω περιορισμού στους συγχρονισμούς.

Ενεργοποιώντας το switch “override”, μπορείτε να διορθώσετε όλες τις τιμές σε περίπτωση που έχουν αλλαχθεί στο Channel Manager αντί στο PMS, καθώς ενεργοποιείται αυτόματα ο συγχρονισμός τιμών και εντός άμεσου χρονικού διαστήματος (με την 1η αλλαγή σε διαθεσιμότητα, τιμή ή κράτηση) θα ξεκινήσουν να ενημερωθούν χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε 8 ώρες.

Μόλις ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός το switch “override” θα κλείσει αυτόματα.

 

 

Προσοχή!!! Δεν ενεργοποιούμε το “override” εάν δεν υπάρχει λόγος καθότι θα στέλνονται πολλαπλά δεδομένα και θα γίνεται υπερφόρτωση των συστημάτων.